Blog - ZakenNet

Blog

Cor van As onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau

Cor van As is de eigenaar van Autobedrijf van As en actief lid van ZakenNet in Apeldoorn, maar inmiddels is hij ook..

MTB Evenement groot succes

Vrijdag 26 mei hebben een 20-tal ZakenNetters in Nijverdal een MTB route gereden. Vanaf 14.00 uur verzamelde men zich bij De Wilgenweard..

ZakenNet Apeldoorn ondertekent inschrijvingen

Vrijdagmorgen 12 mei hebben we in bijzonder gezelschap van ons ontbijt genoten. Vanuit de Stichting ZakenNet Nederland waren de bestuursleden Ton Soons..

ZakenNet ook in Raalte geïnstalleerd

ZakenNet Salland is een feit! 🎉 De handtekeningen zijn gezet, de banner staat en dat vierden zij met heerlijke, bijpassende petit fours..

‘De Kamper Steur’ sluit aan bij ZakenNet

De leden van BNI-chapter De Kamper Steur sluiten zich per 1 mei aan bij het regionale ondernemersnetwerk ZakenNet. Onder het toeziend oog..

ZakenNet Aan de Vecht is een feit!

Op vrijdagmorgen 14 april tijdelijks de wekelijkse ochtendbijeenkomst hebben een 20-tal nieuwe leden zich aangemeld voor ZakenNet in Ommen. De voorzitter van..

Nieuwe website online!

Daar is hij dan! ZakenNet heeft een nieuwe huisstijl en daar hoort natuurlijk een website bij. De website is in ontwikkeling en..

Jaarvergadering 2023

Dit jaar hebben we onze jaarlijkse algemene leden vergadering gehouden. Hiervoor zijn notulen gemaakt, welke gedownload kunnen worden. 230130-notulen-jaarvergadering..

Zakennet Event 2022

Op 26 september 2022 heeft er een zakennet event plaats gevonden bij Frogz in Zwolle. Tijdens dit event hebben we genoten van..

Mountainbike Event groot succes

Op vrijdagmiddag 25 juni heeft Zakennet voor haar leden en gasten een Mountainbike Event georganiseerd bij de Oldemeijer in Hardenberg. De voordelen..

Nieuwe bestuursleden

Om de vier jaar vindt er een bestuurswisseling plaats. Mits er gegadigden zijn om een bestuursfunctie te ambiëren. Benno Schraa van Eerste..