Nieuwe bestuursleden - ZakenNet

Nieuwe bestuursleden

Om de vier jaar vindt er een bestuurswisseling plaats. Mits er gegadigden zijn om een bestuursfunctie te ambiëren. Benno Schraa van Eerste Hulp Bij Administratie Hardenberg heeft na 6 jaar zijn penningmeesterschap overgedragen aan Arjan Willems (Willems Accountants). Daarbij heeft Arjan zijn stokje overgedragen aan Henk Haandrikman (Kracht Internet Marketing). Henk is medeoprichter van ZakenNet Nederland (2011) en is enige tijd geleden weer toegetreden tot het bestuur. Henk zal zijn kennis in marketing gebruiken om ZakenNet Nederland op de kaart te zetten.

Omdat Benno meer dan 4 jaar een functie heeft bekleed in het bestuur, is hij benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Wij bedanken hem voor zijn tomeloze inzet. Benno blijft overigens gewoon aangesloten lid van ZakenNet Hardenberg.

Ook Richard van der Ark van Quintens heeft het stokje overgedragen aan Maikel-Owen van Deest (Een Veilig Gevoel BV). Richard willen we ook graag bedanken voor zijn inzet als aandrijver van de club.

Maikel-Owen willen we heel veel succes wensen als algemeen bestuurslid. Maikel-Owen is gedreven en hij heeft veel nieuwe ideeën die van belang zijn voor de groei van onze club.

Ten slotte willen we ook Ton Soons (ThinkTriple) heel veel succes wensen met zijn nieuwe functie als algemeen bestuurslid. Ook Ton zal aanjager worden van ZakenNet Nederland. Ton gebruikt zijn ervaring als strateeg en inspirator om ZakenNet Nederland naar een hoger level te krijgen.