‘De Kamper Steur’ sluit aan bij ZakenNet - ZakenNet

‘De Kamper Steur’ sluit aan bij ZakenNet

De leden van BNI-chapter De Kamper Steur sluiten zich per 1 mei aan bij het regionale ondernemersnetwerk ZakenNet. Onder het toeziend oog van Cor Heijblom, bestuurslid van ZakenNet, hebben zij dit vandaag bekrachtigd. Met deze stap willen ze de toegankelijkheid van het chapter garanderen voor een brede groep ondernemers uit Kampen en omstreken. De Kamper Steur zet verder in op een hogere betrokkenheid bij ondernemers elders in Oost-Nederland. In deze regio organiseert ZakenNet hiertoe activiteiten en trainingen. Met de overgang van De Kamper Steur beschikt ZakenNet nu over zes afdelingen in het gebied tussen Kampen en Emmen.

De leden van De Kamper Steur hebben de wens om hun netwerk verder te laten groeien. De jongste koerswijziging binnen BNI Nederland, gericht op het exclusiever en daarmee ook duurder maken van het lidmaatschap, past niet bij die ambitie. Daarom neemt het Kamper ontbijtnetwerk nu afscheid van Business Network International (BNI). Onder de vlag van BNI groeide De Kamper Steur uit tot een van de meest succesvolle BNI-chapters van Nederland. Onder de naam ‘ZakenNet De Kamper Steur’ gaat het lokale netwerk voor aanbevelingenmarketing nu verder bouwen richting de toekomst.

Extra omzet

ZakenNet De Kamper Steur is een groep van 29 enthousiaste ondernemers. Onder het vertrouwde motto ‘geven loont’ geven zij elkaar warme aanbevelingen vanuit hun persoonlijke en zakelijke netwerk, zodat er contact kan worden opgenomen met prospects. Dit levert de leden nieuwe klanten en een aanzienlijke extra omzet op. Iedere dinsdagochtend van 7:00 tot 8:30 uur houdt ZakenNet De Kamper Steur een netwerkontbijt in De Leuke Hanzestad aan de IJsseldijk 12 in Kampen. Dit gebeurt aan de hand van een vaste agenda met onder andere een korte businesstraining en een pitch van één minuut voor alle leden en gasten. De bijeenkomst wordt afgesloten met de wekelijkse bijdragenronde. Daarin wisselen de leden aanbevelingen uit. Tevens bedanken ze elkaar voor de genoten extra omzet indien een gegeven lead daadwerkelijk tot een concrete opdracht heeft geleid.

Kennismaken

Op dinsdag 2 mei aanstaande vindt het netwerkontbijt voor het eerst formeel plaats als afdeling van ZakenNet De Kamper Steur. Zoals altijd zijn gasten welkom om kennis te komen maken en te ontdekken wat het netwerk voor hun kan betekenen.

Meer informatie over ZakenNet De Kamper Steur

Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden