Emmen - ZakenNet

ZakenNet Emmen

Wekelijks kans om uw omzet te verhogen?

ZakenNet Emmen is een netwerk afdeling van ZakenNet Nederland, waarin een enthousiaste groep ondernemers samenwerken om uiteindelijke omzet te genereren voor elkaar. Wekelijks bezoeken ondernemers ons netwerk om meer van elkaar te weten te komen.

De bezoeken

Iedere dinsdagmorgen hebben we een hybride meeting met zowel fysiek aanwezige leden als online aanwezige leden. Vanaf 6.45 uur gaan we vrij netwerken, waarna we gezamenlijk ontbijten. Tijdens dit ontbijt heeft iedere deelnemer de gelegenheid om zichzelf te presenteren. Aan het einde van de presentaties zal een ieder die één of meer aanbevelingen heeft, deze dan ook uitdelen.

Iedere week krijgen we een training van 3 minuten van een lid die ons meeneemt in een gedachte of overweging. Samenwerken is 1 van onze kernwaarden. We zijn er voor elkaar. Naast de 3 minuten training presenteert iedere week een lid zich in 10 minuten. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we elkaar goede aanbevelingen geven. Als je samenwerkt kom je tenslotte altijd verder!

Bezoekers

Wilt u eens op een dinsdagmorgen een netwerkbijeenkomst bijwonen, dan is dat mogelijk. U kunt zich hiervoor inschrijven middels ons inschrijfformulier via de knop ‘Bijeenkomst bijwonen’ vermeld bovenaan deze website of bel naar 06-20351665

Bijeenkomst bijwonen

Ontmoetingen

ZakenNet Emmen houdt elke dinsdagochtend bijeenkomsten bij Fletcherhotel By Zoo in Emmen.

Adres

Fletcherhotel By Zoo
Willinkplein 42
7811 DD Emmen

Voorzitter Emmen
Joran-Lars Busscher
T. 06-23119987
E. joran-lars@peatdigital.nl

Penningmeester/ Secretaris
Arthur Enklaar

Lidmaatschapscoördinator
Harry van veldhuizen