Technische groothandel Post - ZakenNet

Technische groothandel Post

  06-22470065
  Kampen

Post BV is sinds 1957 actief en opgericht in Kampen. We zijn begonnen in de landbouwmechanisatie en later doorgegroeid met sorteermachines, frontvoorladers en melkmachines. Weer later kwam er de handel in allerlei technische artikelen bij aan agrarische bedrijven en industriële bedrijven. Deze is uitgegroeid tot de huidige technische groothandel Post.

Het onderdeel landbouwmechanisatie is zich door de veranderde vraag in de markt gaan specialiseren in het intern transport. Ze is zich gaan richten op de verkoop/verhuur en onderhoud van: heftrucks 1-80 ton, verreikers/ruw terreintruck, warehousing, tuin- en parkindustrie en klantspecifieke toepassingen.

In het jaar 2000 is Post BV gesplitst in twee bedrijven: Technische groothandel Post BV en Heftruck Centrum Post BV. Hoewel beide bedrijven gescheiden zijn, zullen ze daar waar dit gewenst is met elkaar samenwerken. Immers het belang van de klant staat voorop.

De Technische groothandel Post bestaat uit 3 fysieke vestigingen: Post Kampen, Post Genemuiden (vanaf 2002) en Post Dronten (vanaf 2011). Daarnaast is er vanaf 2015 Post Digitaal, een digitale webshop met meer dan 25.000 artikelen die de volgende werkdag bij de klant thuis kunnen zijn.