Regiolokaal - ZakenNet

Regiolokaal

  038-30 35 700
  Zwolle

Regiolokaal is hét crossmediale concept voor ondernemers die hun doelgroep effectief willen bereiken. Met een mix van diverse media bieden wij de perfecte mogelijkheid om jouw bedrijf optimaal onder de aandacht te brengen.

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan Regiolokaal. Naast het adverteren in ons zakelijk magazine, wat zorgt voor een groot bereik en betere zichtbaarheid, kun je ook lid worden van onze exclusieve netwerkclub. Als lid kun je maandelijks deelnemen aan een netwerklunch op een steeds wisselende locatie, waar je in contact kunt komen met andere ondernemers.

Daarnaast organiseren we verschillende grote evenementen waar je als lid tegen een gereduceerd tarief aan kunt deelnemen. Denk hierbij aan een regatta op het water of een racedag op het circuit van Zandvoort. Deze toffe events bieden niet alleen de mogelijkheid om te netwerken, maar ook om op informele wijze nieuwe connecties te leggen.

Kortom, Regiolokaal biedt jou als ondernemer de perfecte gelegenheid om jouw bedrijf op een unieke manier te promoten, te netwerken en te groeien in een inspirerende omgeving.