Camp Venture - ZakenNet

Camp Venture

  085-4444553
  Emmen

Passie voor avontuurlijk kamperen

Wij hebben ons hele leven al gekampeerd. Van zomervakantie in Noorwegen tot wintersport in Italië. Kamperen zit in ons bloed, onze ouders namen ons altijd mee naar Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Heerlijk. De vakanties werden steeds luxer, eigenlijk nam je bijna je hele huis mee op pad. Alle comfort bij de hand. Het was altijd een feest.

Zelf zijn we beide ook met caravans en campers op vakantie geweest met onze gezinnen. Ook helemaal te gek. Maar toch wilden we wat anders. Weg van de gebaande paden, weg van de overbevolkte campings aan de Italiaanse of Franse kust. Eigenlijk terug naar de basis. Een worden met de natuur, vlees of vis braden boven een kampvuur of je eigen paddenstoelen en bessen uit het bos halen.

Misschien is het onze midlife crisis of misschien hebben het licht gezien. Maar we hebben echt een passie ontwikkeld voor het beleven van kampeer avonturen. Verder gaan dan de bewandelde wegen. Op zoek naar die nieuwe ervaring net voorbij de volgende bocht.

Uiteraard doen we dat wel in stijl, in onze eigen Campventure stijl, basic, maar wel comfortabel en vooral degelijk. Vanuit onze eigen behoefte hebben we allerlei off road producten ontwikkeld of bij elkaar gezocht. Vooral om onze avonturen tot een goed einde te kunnen brengen. Omdat het avontuurlijk kamperen echt onze passie is geworden, hebben we besloten onze passie met jullie te delen.

Langzaam zijn we een volledig off road adventure camping assortiment aan het samenstellen. 4×4 kampeer auto’s, daktenten, off road aanhangers, en alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je kampeer avontuur tot een goed einde te brengen. Alles kun je bij ons kopen of huren.

Wil je meer regie over de je eigen kampeer avontuur, dan helpen we je natuurlijk graag om je dromen uit te laten komen. Wil je weten hoe wij avontuurlijk kamperen? Bekijk dan ook ons Youtube kanaal