Bouwbedrijf Hemeltjen - ZakenNet

Bouwbedrijf Hemeltjen

  0570–521741
  Raalte

Enthousiast, ervaren, deskundig, technisch, doorzetters, betrouwbaar, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit. Meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral met beide benen stevig op de grond. Het gaat er per slot van rekening om dat u exact krijgt waar u voor tekent; een bouwwerk waar u trots op kunt zijn en dat past binnen uw verwachtingen en budget

Meer dan een bouwbedrijf

Bij Bouwbedrijf Hemeltjen schrijven we kwaliteit en vakmanschap al meer dan een eeuw in hoofdletters. We zijn een begrip in Wijhe en ver daarbuiten. Van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen adviseren, begeleiden, bouwen en bemiddelen wij voor u. Kortom: wij zijn uw vertrouwde partner gedurende het hele traject van advies tot oplevering. Bouwbedrijf Hemeltjen wil naast u staan en zo samen met u, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het totale succes. Wij regelen vergunningen en kennen de weg binnen de ambtenarij als geen ander. Wij houden altijd uw belang voor ogen en waken ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.

Hechte relatie

We hechten veel waarde aan langdurige relaties. Een partner die samen met onze klanten de juiste oplossingen realiseert en kwaliteit oplevert. Meer weten? Neem contact met ons op.

”Bouwbedrijf Hemeltjen ontzorgt u tijdens het hele bouwtraject, houdt altijd uw belang voor ogen en waakt ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.”