Appeladvocaat - ZakenNet

Appeladvocaat

  06-52633821
  Raalte

Appeladvocaat is een advocatenkantoor in Dalfsen (net buiten Zwolle), dat zich met name richt op arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en algemeen civiel recht. Appeladvocaat beschikt over jarenlange ervaring en staat zowel ondernemingen als particulieren bij in o.a. Dalfsen, Zwolle, Ommen, Heino, Staphorst, Nieuwleusen, Raalte en Lemelerveld.

Appeladvocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en algemeen civiel recht, waardoor u altijd kunt rekenen op het best mogelijke (juridische) advies, toegesneden op uw specifieke situatie. Appeladvocaat is aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen.

Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Appeladvocaat hanteert een doelgerichte aanpak met korte lijnen en tegen een aantrekkelijk tarief.

Kortom, wilt u zich juridisch bij laten staan op het gebied van ontslag, loonvordering, arbeidsvoorwaarden, pensioen of contractenrecht? Appeladvocaat Dalfsen is u graag van dienst!
Neem contact met ons op voor meer informatie en voor een vrijblijvende kennismaking.