Hansman Fotografeert - ZakenNet

Hansman Fotografeert

  06-20351665
  Emmen

Hansman Fotografeert met meer perspectief

Aangenaam, ik ben Guido Hansman van Hansman Fotografeert. Fotograaf uit Emmen, maar niet alleen in Emmen, want in het hele noorden ben ik actief. Vanaf het moment dat ik 15 jaar geleden serieus begon te fotograferen vind ik bijna alle soorten van fotografie en beeldmateriaal leuk om te maken.

Maar dan wel met tijd en aandacht. Dat begint al met de kennismaking, want ik wil graag precies weten wat de bedoeling is van de fotografie of bedrijfsfilm. Niet iedereen vindt het prettig om zelf voor de camera te staan. Dat kan ik me goed voorstellen, want ik ben niet voor niets zelf fotograaf geworden :-). Daarom nemen we alle tijd, net zolang totdat je natuurlijk op de foto staat en dat je tevreden bent over het resultaat.

Ik merk dat in de loop van de jaren de vraag naar geavanceerde technieken is toegenomen. De foto’s op deze pagina spreken voor zich. Een serie foto’s maak ik af met hoogtefoto’s of met een 360-graden foto. En een bedrijfsfilm kan tegenwoordig bijna niet meer zonder drone-opnames. Dat bedoel ik met ‘fotografie met meer perspectief!’

Fotoshoot

Voor particulieren kom ik ook graag langs met de camera voor een toffe fotoshoot. Het kan op jouw locatie of bij mij in de studio. Vooraf maken we afspraken over de stijl en het gewenste resultaat. Wil je een afdruk voor aan de muur of gebruik je de foto’s voor social media? Daar stemmen we de shoot helemaal op af, zodat je een serie krijgt waar je mee verder kunt.