Een Veilig Gevoel - ZakenNet

Een Veilig Gevoel

  088-5554888
  Emmen

Een Veilig Gevoel is dé partner van ondernemers die hun bedrijf willen laten beveiligen door een gecertificeerd en deskundig beveiligingsbedrijf. Wij ontzorgen compleet en bieden o.a. beveiliging via een abonnement op veiligheid, zonder investering, met vaste lage kosten per maand. Een Veilig Gevoel is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud. Wij bieden: camerabeveiliging, alarmsystemen, toegangscontrole, AED, mistgenerator, EVG TV, intercomsystemen en EVG KIJKT (24/7 monitoring).

Abonnement op Veiligheid

In 2010 is het concept van Een Veilig Gevoel ontwikkeld. Toen één klant de wens uitsprak om een vast bedrag per maand te willen betalen, bleek dit een goed idee voor veel ondernemers. Zonder investeren toch je zaak beveiligen, is voor veel grote en kleine ondernemers een uitkomst. Immers investeren doe je liever in zaken die direct resultaat opleveren! Het concept ‘Abonnement op Veiligheid’ was geboren!

Totaal ontzorgen met een team van specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in camerabeveiliging, alarmsystemen, toegangscontrole, AED, mistgenerator, EVG TV, intercomsystemen en EVG KIJKT (24/7 monitoring). Al deze diensten worden via een abonnement aangeboden en is geen investering voor nodig. Wij werken enkel en alleen met goed opgeleid personeel die gecertificeerd zijn om systemen te installeren. Hierdoor kunnen wij langdurige garantie afgeven. Wij verzorgen bovendien het onderhoud en we zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent met de laatste hard- en software. Wijzigt uw situatie? Geen probleem, bij Een Veilig Gevoel bent u flexibel om uw abonnement steeds aan te passen met de diensten die u van ons af wilt nemen.

Wij willen de beste zijn in ons vakgebied! Dat doen we onder andere door onze kwaliteit langs diverse meetlatten te leggen. Zo zijn wij gecertificeerd VCA*2017/6.0, ISO 9001:2015, Alarminstallatie (BORG), Videosystemen (VSS) en VEB.
Een Veilig Gevoel behoort tot één van de eerste Nederlandse beveiligingsbedrijven die officieel gecertificeerd zijn op het vlak van databeveiliging. Daar waar andere bedrijven nog nadenken over veiligheid van informatie heeft Een Veilig Gevoel alvast een sprong vooruit gemaakt; een ISO 27001 certificaat!

50 man sterk!

Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin een persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan. We werken met vijftig gemotiveerde collega’s om u een veilig gevoel te bieden. Samen met onze strategische partners die hieronder vermeld staan, zorgen we ervoor dat onze klanten zich ieder met hun eigen core business bezig kunnen houden.