AC de Branderij - ZakenNet

AC de Branderij

  0523-225011
  Hardenberg

De vraag naar kwaliteitskoffie en verse thee is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Tegenwoordig weet iedereen precies wat ze willen. De échte koffie- en theeliefhebber herkent kwaliteit. Voor ons is dit dan ook de uitdaging! De Branderij staat voor kwaliteit en service.

Bij ons is elke klant even waardevol, groot of klein, zakelijk en particulier. Wij behandelen de vraag met de grootste zorg zodat uiteindelijk voor iedereen het lekkerste kopje koffie/thee wordt geschonken.
Daarnaast is De Branderij een maatschappelijk betrokken onderneming. Bij De Branderij werken/leren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen die door een licht verstandelijke beperking lastig een baan kunnen vinden. Deze mensen krijgen in De Branderij de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, zowel als persoon als op het gebied van arbeidsvaardigheden.

Met ieder kopje koffie of thee van ‘de Branderij’ die je drinkt draag je bij aan nieuwe werk-/leerplek voor mensen met een verstandelijke beperking. “Samen maken we het verschil”.