Shift to Solar - ZakenNet

Shift to Solar

  0529-700214
  Raalte

De ambitie van Shift to Solar is altijd geweest om te helpen aan een mooiere wereld. Daarom willen wij met onze solar fietsenstallingen en carports met zonnepanelen een bijdrage leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. De focus ligt steeds meer op milieu, verantwoord gebruik van grondstoffen en energie. We schuiven van verantwoord ondernemen naar circulair ondernemen. We moeten grensverleggend denken en beslissingen durven nemen die vaak het algemeen belang dienen. Kennis delen en samen met de klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten. Willen werken voor opdrachtgevers die net als ik het milieu serieus nemen en samen een substantiële bijdrage leveren aan een mooie, gezondere, circulaire wereld.

Steeds meer is te zien dat er op een milieubewuste manier naar auto’s wordt gekeken en die ontwikkeling gaat dan ook razend snel. Het klein elektrisch verkeer, zoals e-bikes, e-scooters en e-steps, blijft achter op dit gebied en juist daar liggen kansen en mogelijkheden. De afgelopen jaren zien we een enorme toename van o.a. elektrische fietsen. Ook willen bedrijven hun werknemers stimuleren om met de fiets naar het werk te komen.

Echter zijn er nog geen mogelijkheden om de fietsen op een duurzame en milieubewuste manier op te laden. De oplossing die wij daarvoor hebben bedacht is de Hive’n Drive zonnepanelen fietsenstalling. We kunnen hiermee op een duurzame en milieubewuste manier parkeren, elektrisch laden, opwekken en besparen. Shift to Solar is zich ervan bewust dat wij mee moet blijven innoveren in duurzame oplossingen van mobiliteit. De komende jaren is de uitdaging om verder te blijven ontwikkelen.