Els de Vries Makelaardij/Stylist - ZakenNet

Els de Vries Makelaardij/Stylist

Ik ben Els de Vries.

Makelaar/stylist/projectleider.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt omdat ik mijn passie achterna ging.
De studie makelaardij afgerond en aan de slag gegaan in het vak en dat op Curacao waar ik toen woonde.

Veel geleerd en van het vak gaan houden. De juiste mensen vinden voor de juiste woning, wat een uitdaging en bleek dat ik hier succesvol in was. Veel mensen blij kunnen maken met de aankoop van hun huis. Het proces dat mensen doorlopen en soms hun wensen pakket bijstellen omdat ze huizen bekijken die ze in eerste instantie niet op hun wensen lijstje stond en toch door mijn enthousiasme gaan kijken en het uiteindelijk te kopen. Dat is mijn vak en dat maakt mensen blij.

Regelmatig kwam ik renovatie en nieuwbouw projecten tegen wat niet volgens plan liep. Eigenaren wonende in Nederland en geen zicht en controle op de bouw. En zo kwam het dat ik project begeleiding ging doen. Door mijn ervaring in mijn eigen huizen te bouwen en verbouwen durfde ik deze uitdaging aan en wat bleek het was fantastisch op te doen, zelfs de stress die het met zich meebrengt kon ik goed handelen. Een deadline is soms haast niet haalbaar maar alles op alles zetten om het toch te realiseren.

Daarbij is mijn creativiteit handig om kleuren en materialen te kiezen. Inzicht hebben vooraf blijkt voor sommige mensen toch een hele klus. Een lege ruimte die voorzien moeten worden met een mooie vloer of wat voor kleur doe je aan de wanden. Door mijn oplossingsgericht denken, maakt dat problemen kleiner worden.

Een echte uitgesproken smaak kan ik zo niet echt benoemen, het is voelen en lopen door de ruimtes en ook de uitstraling van het huis bepaald hoe het zich ontwikkeld. Zo krijg je een mix van stijlen en met behoud van eventueel persoonlijke meubels en interieur en dat maakt elk huis persoonlijk is en niet perse heel duur.

De samenwerking met alle partijen maakt mij de spin in het web.
En gaat alles altijd goed ? Nee!

Dit komt omdat je te maken hebt met allerlei partijen die ook weer te maken hebben met leveringen en leveranciers. Maar in de bouw hoort dit erbij.
Wat het doel is om u te ontzorgen, te helpen met keuzes maken met oplossingen aandragen en boven op de bouw te zitten, zodat alles zo goed mogelijk verloopt.
Veel overleggen om geen vertragingen te krijgen en voor een top resultaat.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.