Brink Verzekeringen - ZakenNet

Brink Verzekeringen

  0591-616000
  Emmen

Specialisme

Het verzekeren van bedrijven vergt een specialistische benadering en verschilt aanzienlijk van particuliere verzekeringen. Doordat de context van ieder bedrijf uniek is, vergt effectief verzekeren ervan maatwerk. Wij hebben ons al meer dan 25 jaar met succes exclusief toegelegd op bedrijfsverzekeringen; onze ervaring zal u zeker ten goede komen.

Onafhankelijkheid

Zonder dat het zichtbaar is, zijn veel assurantiekantoren geheel of gedeeltelijk eigendom van verzekeraars. Trots zijn we om te kunnen zeggen dat wij écht onafhankelijk zijn. Dit stelt ons in staat om nagenoeg alle polissen in de markt te vergelijken en samen met u de polis te selecteren die het best bij uw bedrijf past. Daarnaast zullen wij uw belang behartigen door in het geweer te gaan bij onredelijke schadeafwijzing.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om goed inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Een vast aanspreekpunt dat met u meedenkt is daarom, wat ons betreft, essentieel. Op deze manier kunnen wij snel inspringen op uw wensen en de schadeafhandeling optimaal coördineren. Bij ons bent u geen nummer; wij kennen onze klanten.